RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii Târgu Jiu – Astra Ploieşti 1-2 (1-1) – LIVE TEXT – Rezultat Final

/ 26 septembrie 2011

Pandurii întâlneşte astăzi pe propriul teren pe Astra Ploieşti într-un meci care îi poate propulsa pe băieţii lui Petre Grigoraş pe locul 2 în Liga I. Pandurii joacă primul meci în campionat după accidentarea lui Băcilă, în locul său fiind trimis pe teren Stojan Vranjes. O altă mutare surpriză a lui Grigoraş este titularizarea lui Rusu în flancul drept al apărării pandure.

Pandurii Târgu Jiu – Astra Ploieşti 1-2 (1-1)

Stadion „Municipal” Târgu Jiu, spectatori: 5.000

A marcat: Lemnaru (min. 20) / Fatai (min. 3), Bruno Miguel (min. 85)

Pandurii: Mingote – Rusu (min. 87 Maxim), Viera, Chiricheş (min. 35 Vlad), Cardoso – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Vranjes (min. 83 Batin), Lemnaru, Stromajer. Antrenor: Petre Grigoraş.

Astra: S. Lung – Goian (min. 26 Mihalache), Găman, Bruno Miguel, Morais – Takayuki, N’Doye – Strătilă (min. 82 Miranda), Băjenaru, Udoji (min. 68 Stan) – Fatai. Antrenor: Marius Şumudică.

Cartonaşe galbene: Pintilii (min. 43), Viera (min. 74), Batin (min. 86) / L. Goian (min. 16), Stan (min. 71), Lung (min. 73)

Arbitri: Dragoş Istrate – Aurel Oniţă, Sebastian Gheorghe.

Filmul meciului:

Min. 3: GOL ASTRA!!! Cardoso a fost depăşit de Strătilă, acesta a centrat pentru Takayuki a cărui lovitură de cap a lovit bara transversală, mingea revenită fiind trimisă în poartă de Fatai.

Min. 7: Strătilă a centrat de pe dreapta, Udoji a reluat cu capul, dar Mingote a reţinut.

Min. 13: Pandurii semnează o mare ocazie la reluarea cu capul a lui Vranjes din 7 metri după un corner executat de Nistor. Mingea a fost trimisă cu pământul şi a trecut la o palmă peste poarta lui Silviu Lung jr..

Min. 15: Fază identică, corner executat de Nistor dar la finalizare este Chiricheş. Acelaşi rezultat, mingea trece peste poartă.

Min. 20: GOOOOOOOOOL PANDURII!!! Centarea lui Stromajer îl găseşte pe Lemnaru în careul mic, atacantul Pandurilor cade, dar se ridică şi reia la colţul lung aducând egalarea.

Min. 23: Fază extraordinară de contraatac a Pandurilor pornită de la Nistor, care l-a deschis bine pe Stromajer în partea stângă, centrarea acestuia a fost întoarsă în careu de Voiculeţ, dar şutul lui Nistor de la 16 metri a trecut puţin pe lângă poarta lui Lung.

Min. 25: Pintilii a centrat de pe dreapta, Lemnaru a încercat o foarfecă de la 11 metri, dar execuţia nu a fost una reuşită.

Min. 30: Stromajer a centrat bine de pe stânga, Lemaru a reluat cu capul, dar Lung a respins în corner.

Min. 31: Vranjes a trimis balonul cu capul în bara transversală, mingea i-a revenit, a trimis din nou spre poartă, Lemnaru a încercat să înscrie din 2-3 metri, dar Lung a intervenit salvator.

Min. 33: Chiricheş se accidentează şi va părăsi terenul de joc. Vlad se pregăteşte să intre în locul lui.

Min. 50: Stromajer a ratat o ocazie imensă din interiorul careului după o pasă primită de la Vranjes reluând spre colţul lung mult pe lângă poarta lui Lung.

Min. 56: Fatai a şutat din unghi dar Mingote a reuşit să respingă.

Min. 60: Nistor a şutat de la circa 25 de metri, dar mingea a trecut puţin peste poarta prahovenilor.

Min. 68: Strătilă a şutat din unghi, dar Mingote a respins.

Min. 77: Vranjes a şutat de la circa 22 de metri, dar direct în braţele lui Silviu Lung jr.

Min. 80: Vranjes a reluat telefonat cu capul o centrare a lui Voiculeţ şi Lung a reţinut spectaculos la colţul scurt.

Min. 82: Stan porneşte pe contraatac şi şutează la colţul lung, dar mingea ocoleşte de puţin poarta gorjenilor.

Min. 85: GOL ASTRA!!! Bruno Miguel reuşeşte să trimită mingea în poartă din careul mic al Pandurilor după o lovitură liberă de la 35 de metri lateral stânga a celor de la Astra.

Min. 88: Voiculeţ semnează a doua bară a Pandurilor cu un şut din 14 metri lateral dreapta.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.