RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Tripla lui Fotescu menţine Jiul în fotoliul de lider

/ 24 septembrie 2011

Jiul Rovinari a câştigat cu un scor de forfait întâlnirea de pe propriul teren cu cei de la Ghecon Lăpuşata şi continuă să facă legea în seria a IV-a din Liga a III-a.

Fotescu, probabil, i-a făcut pe cei de la UTA să regrete şi mai mult faptul că nu au făcut mai mult pentru a-l avea după ce şi-au arătat interesul pentru atacantul Jiului. După ce în prima repriză a ratat o ocazie foarte mare, Fotescu s-a dezlănţuit după pauză şi a înscris toate golurile echipei sale. Prima sa reuşită a venit în minutul 50 în urma unei faze personale, Fotescu a pătruns pe partea stângă, a intrat în careu şi a şutat cu stângul deschizând scorul. Douăzeci de minute mai târziu, Traşcă a centrat de pe dreapta, Fotescu a preluat în interiorul careului şi a şutat din întoarcere direct în vinclul porţii adverse ducând scorul la 2-0, scor care nu a rezistat decât două minute. Fotescu a făcut un un-doi cu Lăcătuşu la marginea în apropierea careului ospeţilor şi l-a învins pe portarul celor de la Ghecon cu un şut de la 18 metri care s-a dus în plasa porţii, în stânga portarului. În finalul meciului, la scorul de 3-0, antrenorii i-au oferit şansa de a debuta la Liga a III-a şi juniorului Bugă, un tânăr de perspectivă adus în această vară la Jiul.

Secundul Jiului spune că meciul a fost la discreţia echipei gorjene, care a dominat clar partida, dar care a reuşit să se concentreze mai bine şi să concretizeze ocaziile abia în repriza secundă: “A fost aşa cum anticipam, în prima repriză i-am cam tratat de sus şi am ratat foarte mult. Cârciumaru şi Fotescu au ratat ocazii foarte mari în prima parte, dar lui Fotescu i-au intrat toate în repriza a doua. Fotescu a înscris trei goluri frumoase după pauză şi ne-am trecut în cont o victorie pe care eram obligaţi să o obţinem”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Gabi Răscol.

În aceeaşi rundă, Pandurii II Târgu Jiu şi Minerul Mătăsari au remizat fără gol la Târgu Jiu, iar Minerul Motru a spulberat pe Damila Măciuca cu 5-1 la Motru, partidă în care golurile echipei gorjene au fost înscrise de Nueleanu, Răduca, de două ori, Ţiclea şi Buciuman.

După şase etape, lider în seria a IV-a din Liga a III-a este Jiul Rovinari, cu 16 puncte, Minerul Motru este pe locul 3, cu 12 puncte, Minerul Mătăsari ocupă poziţia a şaptea, cu şapte puncte, iar Pandurii II este pe locul 12, cu 5 puncte strânse în cele 6 etape scurse până acum.

Etapa viitoare Jiul Rovinari va juca derby-ul seriei, în deplasare, contra echipei clasate pe locul 2, Girom Albota.

Jiul Rovinari – Ghecon Lăpuşata 3-0 (0-0)

A marcat: Fotescu (min. 50, 70 şi 72)

 Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Ahriţculesei – Filipescu, Stoian, Popescu (min. 65 N. Stanciu), Ecobici (min. 46 Tudorache) – Lăcătuşu (min. 68 Şoşoi), Fotescu (min. 80 Bugă). Antrenori: Cătălin Trofin şi Gabi Răscol.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.