RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Meciuri interesante în seria a IV-a a Ligii a III-a

/ 23 septembrie 2011

Astăzi au loc cele mai multe meciuri din seria a IV-a a Ligii a III-a, serie în care evoluează şi cele patru echipe gorjene din acest eşalon.

Două dintre echipele gorjene se vor lupta între ele, Pandurii II Târgu Jiu şi Minerul Jilţ Mătăsari jucând de la ora 17:00 pe terenul sintetic din Târgu Jiu. Pandurii II este o echipă ce nu are în acest an un obiectiv legat de clasament sau de rezultatele înregistrate în teren, ci se pune accentul pe formarea unor jucători tineri care să facă pasul spre prima echipă, precum şi rularea unor tineri jucători de la prima echipă care nu prind lotul în echipa lui Grigoraş. De cealaltă parte, Minerul Mătăsari a avut parte de un început de sezon mult sub aşteptări, fapt care a condus şi la unele mişcări la nivelul băncii tehnice, însă până la urmă antrenorul Marcel Ploae a fost reconfirmat în funcţie de Consiliul de Administraţie.

Jiul Rovinari este lider în serie, fără nicio înfrângere şi cu patru victorii în cinci partide disputate, bilanţ la care are toate şansele să adauge încă un succes în această după-amiază, când la Rovinari va juca în compania celor de la Ghecon Lăpuşata, o nouă victorie consolidându-i Jiului poziţia fruntaşă din clasament.

Minerul Motru vine după un succes important, 1-0 în deplasare cu FC Caracal, şi speră să continue pe aceeaşi linie, însă are un meci dificil pe propria arenă contra celor de la Damila Măciuca, una dintre surprizele plăcute ale acestui debut de campionat, echipa din Măciuca fiind la startul acestei runde pe locul secund în serie.

   www.sportingorj.ro     

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.