RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vişina Nouă a jucat pentru prime record

/ 22 septembrie 2011

Vişina Nouă a ajuns în premieră în 16-imilie Cupei României şi jucătorii săi ar fi primit prime record dacă ar fi reuşit să detoneze bomba şi să elimine Pandurii la Târgu Jiu.

Fost jucător la Pandurii în primul an al gorjenilor în Liga I, Paul Glişcă spune că la Vişina Nouă sunt condiţii foarte bune pentru nivelul Ligii a III-a: „Am şi eu o vârstă şi m-am tras spre casă. Am regăsit Pandurii total schimbată. E o echipă foarte puternică, cu jucători foarte buni. Dar să ştiţi că şi la Vişina Nouă avem condiţii foarte bune. Avem un teren bun de joc, avem teren de antrenament, condiţii foarte bune la acest nivel, toate asigurate de Ionel Savu, un om de afaceri care se ocupă de agricultură şi investeşte şi în fotbal. Nu ne-a spus ce prime am fi avut pentru acest meci, dar având în vedere ce s-a întâmplat până acum, cred că acestea erau de circa 50-60 de milioane de lei”, a declarat Glişcă la finalul meciului de la Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.