RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Liderul seriei a IV-a din Liga a III-a, Jiul Rovinari, ţinteşte a cincea victorie stagională

/ 22 septembrie 2011

Chiar dacă Jiul Rovinari are de două ori mai multe puncte decât adversara sa de vineri şi sunt despărţite de nouă locuri în clasament, antrenorul secund al rovinărenilor, Gabi Răscol, spune că Ghecon Lăpuşata nu trebuie subestimată.

„Tratăm serios şi acest meci pentru că nu dorim să avem surprize. Avem o atmosferă foarte bună în lot, băieţii conştientizează că e greu să ajungi pe primul loc, dar e şi mai greu să ne menţinem acolo pentru că de acum fiecare adversar pe care-l vom întâlni va evolua cu mai multă ambiţie având în vedere că joacă cu liderul”, a declarat Răscol pentru www.sportingorj.ro înaintea meciului din etapa a VI-a cu Ghecon Lăpuşata.

Jiul Rovinari este neînvinsă în actuala stagiune înregistrând un sigur egal, în deplasare cu Damila Măciuca, în vreme ce Ghecon a câştigat doar două dintre meciurile jucate pe teren propriu, cu FCM Târgovişte şi Pandurii II, pierzând celealte trei partide disputate în acest sezon. Cu toate acestea, Gabi Răscol spune că Ghecon este o echipă periculoasă: „Ghecon Lăpuşata nu e o echipă slabă, am înţeles că se mişcă destul de bine pe contraatac, dar dacă jucăm în nota noastră obişnuită nu avem de ce să ne temem. Jucăm din ce în ce mai bine, de la meci la meci avem evoluţii mai consistente. Ultimul meci jucat, cel de la Târgovişte, a fost cel mai bun joc al nostru de până acum. Diferenţa putea fi mult mai mare, dar nu a mai intrat mingea în poartă”, a mai spus secundul Jiului Rovinari.

Meciul dintre Jiul Rovinari şi Ghecon Lăpuşata se va disputa vineri, de la ora 17:00, pe Stadionul „Tineretului” din Rovinari.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • TEDD spune:

    Buna ziua ce mare echipa este jiul rovinari mai bine ar intra motru cu o mai mare traditie in fotbal odata si odata va lua bataie si jiul asadar hai pandurii hai ghecon tedd tgjiu

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.