RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari, un nou pol al fotbalului juvenil gorjean

/ 22 septembrie 2011

Protagonistă în sezonul trecut al Ligii a III-a, când a terminat terminat pe locul patru, Jiul Rovinari a început foarte bine noua stagiune, este lider în seria a IV-a a ligii a III-a, dar fotbalul nu se mărgineşte Jiul Rovinari doar la prima echipă.

Deşi nu are decât câţiva ani de viaţă, clubul Jiul Rovinari a devenit o atracţie pentru tinerii fotbalişti rovinăreni: „Încet, încet avem despre ce vorbi despre activitatea fotbalistică la Jiul Rovinari. În acest moment avem la Centrul de Copii şi Juniori nu mai puţin de 128 de copii la 6 grupe de vârstă. Avem echipă în Liga a V-a, formată doar din jucători sub 21 de ani, toţi doar din Rovinari. Avem meciuri de organizat vineri, sâmbătă şi duminică într-un ritm dens. Este destul de greu pentru conducere pentru că purtăm responsabilitatea pentru fiecare rezultat. Toţi se bucură, toţi sunt trişti, toţi au nevoi, diferă doar nivelul. Chiar ne este foarte greu pentru că facem asta cu un staff restrâns, dar nimic din ce e frumos se obţine uşor. Sperăm ca la final să putem să le oferim o mare bucurie rovinărenilor”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Constantin Podaru, preşedintele rovinărenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.