RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A schimbat tricoul, şi-a schimbat norocul

/ 22 septembrie 2011

Paul Batin a început sezonul la Pandurii cu numărul 13 pe tricou, însă a ajuns repede la concluzia că 13 îi poartă ghinion şi după câteva etape a preluat numărul lăsat liber după plecarea lui Grecu la U Cluj.

Atacantul adus în această vară de la CFR Cluj a început sezonul din postura de titular, dar după două etape a ajuns pe banca de rezerve graţie unor evoluţii deloc concludente. Petre Grigoraş îi înţelege perioada mai slabă şi spune că are în continuare încredere în jucător: „A marcat multe goluri, fie ele şi la Liga a II-a. Să marchezi 16 goluri înseamnă ceva, are acel simţ al golului pe care îl au atacanţii şi asta nu se poate uita. E vorba de un blocaj peste care trebuie să treacă. A fost blocat în aşa fel încât nici la antrenamente nu mai reuşea să marcheze”, a declarat antrenorul Pandurilor despre criza prin care a trecut Paul Batin.

Pentru a-şi schimba soarta la Pandurii, atacantul a apelat şi la alte metode, iar după ce a renunţat la tricoul cu numărul 13, norocul i-a surâs şi lui. Batin a fost titular în partida din Cupa României cu Vişina Nouă, echipa în poarta căreia a reuşit să înscrie două goluri, primele sale reuşite pentru echipa gorjeană într-un meci oficial.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.