RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energie focusată pe următoarele patru etape

/ 21 septembrie 2011

Tehnicianul Energiei, Liviu Andrieş, spune că debutul de sezon se desfăşoară conform planurilor pe care şi le făcuse, dar atenţionează că următoarele patru runde sunt deosebit de importante.

„Din punct de vedere al planului de la început suntem în grafic. Am câştigat cu Timişoara, la Bacău am făcut un meci bun, iar la Constanţa e greu”, susţine Andrieş, care nu este îngrijorat de faptul că Energia a acumulat doar două puncte din primele trei etape disputate din acest campionat. Andrieş spune însă că are aşteptări mari de la următoarea serie de partide: „Urmează patru meciuri foarte importante în care trebuie să obţinem cât mai multe puncte. Avem acasă cu Satu Mare, apoi două deplasări din care putem lua patru puncte,  la Ploieşti şi CSM Bucureşti, iar al patrulea joc acasă cu Clujul. Avem patru jocuri importante pentru situaţia din clasament. Putem câştiga toate cele patru meciuri, dar totul depinde de noi. Vreau să câştig cele două meciuri din deplasare, dar minim un joc trebuie câştigat”, a mai spus antrenorul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.