RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vor victoria pentru Băcilă

/ 20 septembrie 2011

Fără a-şi putea manifesta bucuria după succesul din faţa Stelei, cei de la Pandurii doresc să-i dedice lui Cosmin Băcilă un eventual succes mâine în Cupa României Timişoreana.

„Trebuie să câştigăm meciul de cupă şi pentru Cosmin, să-i facem şi lui o bucurie, să-i dedicăm şi lui o victorie după ceea ce a suferit în ultima perioadă. Cred că au fost cele mai urâte momente din viaţa lui. Sperăm ca operaţia să reuşească şi apoi să înceapă cât mai repede perioada de recuperare”, a declarat antrenorul Petre Grigoraş, care-şi ascunde cu greu emoţiile de fiecare dată când vorbeşte de elevul său ce trece acum prin momente mai dificile, dar pe care speră să-l aibă la dispoziţie cât mai curând. Grigoraş crede că echipa se poate strânge şi mai mult în astfel de momente în care fiecare va dori să îi ofere motive de bucurie lui Cosmin Băcilă: „Ar trebui să fie un factor motivant pentru jucători situaţia lui Băcilă. El face parte din familia Pandurilor. Dacă aţi văzut reacţia jucătorilor în momentul accidentării suferite, vă daţi seama ce sentimente au. Uitaţi-vă la Chiricheş. Asta arată ce înseamnă să fii coleg adevărat de echipă, ceea ce înseamnă să suferi pentru colegul tău. Lucrul acesta se poate reliefa şi în jocul pe care-l practică echipa”, a mai precizat tehnicianul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.