RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Marcel Ploae, reconfirmat în funcţie la Minerul Mătăsari

/ 19 septembrie 2011

Înfrângerea suferită de Minerul Mătăsari pe propriul teren în faţa celor de la Oltchim Râmnicu Vâlcea l-a făcut pe antrenorul Marcel Ploae să-şi dea demisia, însă conducerea clubului are o altă părere.

„După un start de sezon mult sub aşteptări, antrenorul Marcel Ploae şi-a prezentat demisia imediat după meciul cu Oltchim. În şedinţa Consiliului de Administraţie s-a luat însă decizia ca Marcel Ploae să fie reconfirmat în funcţie, ba mai mult decât atât, antrenorului i-a fost acordată mînă liberă pentru a lua deciziile prin care acesta consideră că poate îndrepta situaţia la echipă”, a declarat Adelin Şolea, directorul sportiv al Minerului Mătăsari, pentru www.sportingorj.ro.

După analiza antrenorului urmează a fi luate o serie de măsuri împotriva unor jucători: „Nu este vorba numai de felul în care au jucat în acest ultim meci, pentru că au fost jucători care au evoluat fără determinare şi în celelalte meciuri jucate în deplasare. Aşteptăm să vedem care vor fi deciziile antrenorului şi le vom pune în practică, de la penalizări la suspendări”, a mai declarat Adelin Şolea.

Deşi Minerul Mătăsari a declarat că doreşte ca la finele acestui sezon să se numere printre echipele ce vor evolua în campionatul viitor în Liga a II-a, evoluţiile grupării mătăsărene sunt sub aşteptări, pe teren Minerul Mătăsari câştigând un singur meci, 1-0 cu Minerul Motru, al doilea succes, 3-0 cu Gaz Metan II Mediaş, fiind stabilit la masa verde, ca urmare a neprezentării echipei medieşene în prima etapă a acestui sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.