RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Istvan Kovacs, un pericol pentru “panduri”

/ 19 septembrie 2011

Cosmin Băcilă nu este singura victimă la a cărui accidentare arbitru Istvan Kovacs poate fi considerat complice de oficialii Pandurilor.

În 2007, la meciul de la Timişoara dintre Poli şi Pandurii, arbitrul Istvan Kovacs a lăsat jocul liber, fapt care a condus la accidentarea gravă a lui Adi Popescu, jucător care practic şi-a încheiat cariera în urma acelei fracturi provocate de Alexa, iar Vătavu şi Djakpa au ajuns şi ei la spital comoţionaţi, ivorianul fiind resuscitat atunci cu electroşocuri pe marginea terenului.

Preşedintele Pandurilor, Marin Condescu, îl acuză pe Istvan Kovacs şi încearcă să-i găsească circumstanţe atenuante agresorului lui Băcilă: “Nu pot să-mi închipui ce a fost cu Kovacs de a putut să lase jocul aşa liber în ultimele minute ale jocului. Nu ştiu dacă Gardoş a făcut-o intenţionat, dar nu-i înţeleg pe cei mai mulţi dintre fotbalişti. Cel mai de preţ lucru pe care-l au sunt picioarele şi ei şi le rup unii la alţii. Se va căi destul de mult, dar ar trebui să stea cât va sta şi Băcilă, cel puţin un an”, a declarat Condescu.

Spre deosebire de partida de acum patru ani, Istvan Kovacs l-a eliminat pe Gardoş în vreme ce autorii violenţelor de la Timişoara au scăpat fără a fi trimişi în tribune.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • abu spune:

    Desi Belciug si mm dau aiurea din gura impotriva lui kovacs, arbitrul a tolerat jocul mult prea tare al oilor in repr a II-a. Daca intervenea la timp cu cartonase galbene nu se ajungea la tragedia lui Bacila. Intr-adevar Gardos nu a vrut sa-i rupa piciorul dar brandan, emegara si bou rceanu trebuiau demult eliminati ptr cumul de „galbene”. Si daca se potoleau cred ca nu se ajungea aici.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.