RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Handbalistele de la ASCU au debutat cu dreptul

/ 18 septembrie 2011

Proaspăt înfiinţata echipă de handbal feminin ACS Universitar „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu a debutat cu dreptul în campionatul Diviziei A, Seria B, învingând cu 23-27 (11-13), în deplasare, pe HC Alba-Sebeş.

Gorjencele au început tare şi au condus cu 5-1 în minutul 10 şi 9-5 în minutul 20, dar gazdele au echilibrat uşor jocul şi s-au apropiat în minutul 28 la un singur gol, scor 11-12, dar ASCU a mai marcat odată prin Georgiana Predoi şi la cabine s-a intrat cu un avantaj de două goluri. Repriza a doua a adus mai multe oscilaţii ale evoluţiilor celor două echipe, fiecare dintre ele având momente bune. Gazdele au egalat la 16 în minutul 40, după care au venit 6 minute în care gorjencele au marcat de cinci ori şi au primit un singur gol detaşându-se la 17-21. Patru goluri consecutive ale gazdelor au făcut ca în minutul 52 tabela să indice din nou un scor egal, 21-21, aşa cum arăta în cu trei minute înainte de final, scor 23-23. Ultimele trei minute au fost însă dominate clar de ASCU, care a marcat ultimele patru goluri ale meciului fără să mai primească vreunul, reuşite care au consfinţit victoria cu 27-23 în primul joc oficial din istoria echipei gorjene şi asta în faţa unei echipe care vizează promovarea în Liga Naţională feminină de handbal.

HC Alba-Sebeş – ASC Universitar „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu 23-27 (11-13)

HC Alba Sebeş: Cochici, Ilea, Pastiu (3), Pojar, Bogdan (2), Chirilă (6), Tecariu (5), Dodan (6), Hoha (1), Udrea, Chiş. Antrenor: Alexandru Weber.

ASC U Târgu Jiu: Diaconu (1), Gruia, Chelaru-Giotoiu (7), A. Predoi (3), G. Predoi (4), D. Predoi, Bumcilă (7), Brînzei (1), Enache (4), Macu, Căţelu, Giurcan, Florea, Boiaşu. Antrenori: Iulian Andrieş şi Ioan Todea.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

4 Comentarii până acum

  • Fan handbal spune:

    dl Cristi, cand joaca primul meci acasa echipa de handbal feminin ASCU Tg.Jiu?

  • alexutzu spune:

    As dori sa afisati pe un site tot programul competitional al echipei de handbal fete acs universitar brancusi tg-jiu.sunt convins ca vor veni multi spectatori sa le vada mai ales ca se doreste promovarea si este nevoie de sustinerea spectatorilor asa cum au facut-o si o fac la fotbal, baschet, handbal baieti

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.