RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari şi-a confirmat statutul de favorită şi a învins la Târgovişte

/ 16 septembrie 2011

Trupa lui Cătălin Trofin rămâne lider în seria a IV-a a Ligii a III-a şi după etapa cu numărul patru, rundă în care Jiul Rovinari a învins în deplasare cu 1-0 pe FCM Târgovişte.

„Am făcut cel mai bun joc al nostru din actualul sezon. Am dominat meciul de la un capăt la altul, ne-am creat situaţii de a înscrie şi am câştigat un joc important. Această victorie poate însemna foarte mult pentru noi în viitor, sunt trei puncte importante aduse din deplasare”, a declarat Trofin pentru www.sportingorj.ro după meciul câştigat la Târgovişte de echipa sa.

Fotescu a arătat că este un jucător cu caracter puternic, a depăşit uşor dezilizia ratării unui transfer la UTA de care a fost foarte aproape în această vară, atacantul Jiului fiind autorul singurului gol marcat în partida de la Târgovişte. Fotescu a stabilit învingătoarea în minutul 20 cu un şut din afara careului, mingea fiind deviată în drumul ei spre gol de un fundaş al târgoviştenilor.

În aceeaşi rundă, în seria a IV-a a Ligii a III-a, Minerul Motru s-a impus în deplasare la Caracal cu 1-0 graţie golului marcat de Nueleanu, Pandurii II a cedat cu 2-0 în deplasare cu Girom Albota, în vreme ce Minerul Mătăsari a fost învinsă pe propria arenă de Oltchim Râmnicu Vâlcea cu 1-0.

FCM Târgovişte – Jiul Rovinari 0-1 (0-1)

A marcat: Fotescu (min. 20)

 Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Ahriţculesei (min. 80 Lăcătuşu) – Tudorache, Popescu, Stanciu (min. 80 Rădoi), Daviţoiu (min. 75 Filipescu) – Fotescu, Şoşoi (min. 67 Văcaru). Antrenori: Cătălin Trofin şi Gabi Răscol.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.