RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Există şi înfrângeri bune: Asesoft Ploieşti – Energia Rovinari 78-76

/ 16 septembrie 2011

Echipa de baschet Energia Rovinari a începutul sezonul cu o înfrângere, însă scorul cu care a pierdut la Brazi, 78-76 (32-17, 26-17, 14-18, 6-24), în faţa Asesft-ului în Cupa României deschide larg porţile pentru o mare surpriză, trupa lui Slobodan Nikolic având şanse reale de a merge mai departe în această competiţie.

Startul partidei a fost unul timorat pentru gorjeni, care au fost nevoiţi să evolueze fără americanul Robert Gilles. Asesoft a câştigat detaşat primele două sferturi cu 32-17 şi 26-17, însă de la cabine Energia s-a întors hotărâtă să schimbe soarta meciului şi a reuşit în mare măsură să facă acest lucru. Sfertul al treilea a adus reducerea handicapului cu patru puncte, scor 14-18, însă ultimele zece minute de joc aveau să fie senzaţionale pentru Energia, care a câştigat acest ultim sfert cu 24-6. În cele din urmă, Energia a pierdut doar la două puncte în faţa Asesoftului şi speră ca în returul de la Târgu Jiu să poată obţine o victorie la mai mult de două puncte, succes care să-i asigure accesul în sferturile de finală ale Cupei României.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

12 Comentarii până acum

  • Gigi Topor spune:

    Stie cineva cum au fost ultimele doua sferturi ? de unde atata revenire ?

  • abu spune:

    In sfertul 4 Energia a avut un 17-0!!!!! De ce n-a jucat Gilles? Deoarece pentru cupa au voie numai 4 straini??
    Sambata trebuie sa venim cat mai multi la sala sa ne batem cu arbitrajul. La doar doua puncte avans sigur vine Grigoras si Ciulin!!!

  • Hai Energia! spune:

    Avem sanse sa castigam!Numai sa nu se intervina la arbitraj,fiind in disperare.Trebuie sa venim in numar mare la meci si sa-i incurajam asa cum stim noi!In sfertul 4 Asesoftul a fost invizibila pe teren.

  • EnergiAAA spune:

    @abu o sa avem parte de un arbitraj feminin =)))))

  • Marius spune:

    Fiti seriosi si nu va maiimbatati cu apa rece. E clar ca nu avem echipa. Asesoftul nu ne-a mai bagat seama in sferturile 3 – 4 cand au vazut ca nu jucam nimic si s-a fript.
    La Tg-Jiu o sa se mobilizeze si o sa ne bata fara drept de apel, poate si cu un arbitraj favorabil.
    Uitati-va si la celelate meciuri si vedeti ce baschet joaca alte echipe.

  • nick55 spune:

    cate meciuri ale energiei ai vazut, mariusica? si cate meciuri ale celorlalte echipe ai vazut tu? pana la ora la care ai postat se transmisese doar unul!cine crede ca asesoftul ia vreo echipain ras, se inseala! orice ar face echipa asta, veti fi destui care sa o contestati doar pentru ca asa vreti voi! sper ca adevaratii suporteri si fani sa vina pe 24 la ora 19 la Sala sporturilor sa incurajam echipa asa cum stim si putem noi, adevaratii suporteri si sa nu facem jocul celor care cred ca baschetul s-a terminat cu teo si ceilalti!apropo, stiti cat a luat trupa lui teo evans de la o noua promovata?

    • Marius spune:

      Domnule nick55
      E o parere personala si nu trebuie sa fiu de acord cu dvs cu privire la noua echipa.
      Echipa actuala nu se ridica la valoarea echipei din sezoanele trecute. Sper sa nu am dreptate si sa castigam campionatul !
      Referitor la Teo Evans, e problema lui ce face si pe unde antreneaza.

      • bubu spune:

        aseara a fost cel mai slab meci al energiei de cand a promovat in divizia a….au sters cu noi pe jos….daca o sa continuam in ritmul asta o sa ne batem la retrogradare…

  • Dorel spune:

    Domnule Nikolic ar trebui urgent sa va faceti bagajul si sa plecati cat mai repede din TG-JIU pentru ca altfel o sa va faceti de ras

  • elena spune:

    Dorele ai mare dreptate Nikolic ar trebui sa plece are apucaturi de om nebun nu e posibil sa faca ce a facut la meciul cu Ploiestiul sa sparga tabla de joc sa injure ca la usa cortului parerea mea ca ar fi trebuit sa dea cu capul de scaune pentru ca nu a facut nici un transfer bun pardon unul bun in rest panarame.Ar fi trebuit sa-i dea lui copilasul lui cu tabla in cap si sa-l intrebe de ce nu poate sa treaca jumatatea terenului cu mingea,lui Oluic care e penal ,lui mascariciul de Fields care si el si Giles sunt la unghia mica a lui Darby.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.