RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş nu vrea o echipă cu capul plecat

/ 15 septembrie 2011

Tehnicianul Pandurilor spune că partida cu Steaua face parte din categoria meciurilor uşoare pentru o echipă precum Pandurii, care nu are nimic de pierdut din această confruntare în afara celor trei puncte puse în joc.

„Cu Steaua e meci uşor, iar dacă reuşim să scoatem un rezultat favorabil ar fi extraordinar de bine. Cel mai rău lucru care ni se poate întâmpla la acest meci este să pierdem un joc, să pierdem trei puncte. Orice altceva este extraordinar de bine pentru echipă sau pentru tine ca individ. Dar şi dacă pierzi este important cum o faci. Ai ieşit cu capul sus de pe teren că ai făcut totul pentru a scoate un rezultat favorabil sau te simţi jenat că nu ai dat totul din tine şi ieşi cu capul plecat. Niciodată nu vreau ca echipa să iese cu capul plecat de pe teren. Indiferent de rezultat”, şi-a explicat Grigoraş filosofia fotbalistică legată de astfel de meciuri. Tehnicianul Pandurilor vrea continuitate în joc şi rezultate: „Este clar că Steaua este favorită, dar asta nu înseamnă că nu avem şansa noastră. Am avea continuitate în rezultate. Am pierdut un singur meci, la Dinamo. Ar fi bine să avem continuitate şi în joc, jocul îţi dă speranţe. Dar dacă nu jucăm la capacitate maximă, cum le-a dat patru la Mioveni, aşa ne pot da şi nouă. Orice punct câştigat în aceste meciuri e un bonus. Cu cât iei mai multe puncte în faţa acestor echipe e extraordinar. Dacă nu iei nici un punct, până la urmă acolo se face diferenţa, cine e în faţă şi cine e jos”, atrage atenţia Grigoraş.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.