RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chiricheş, liber să joace contra Stelei

/ 14 septembrie 2011

Deşi din iarnă Vlad Chiricheş va îmbrăca tricoul Stelei, fundaşul Pandurilor va putea să joace împotriva echipei bucureştene în partida de duminică ce contează pentru etapa a şaptea a Ligii I.

„Chiricheş nu are nicio clauză, poate juca cu Steaua, numai, Doamne fereşte, să nu fie indisponibil. Singura clauză care este în contractul său sunt acele procente pe care le mai avem după un eventual transfer de la Steaua la o altă echipă”, a anunţat preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu. Deşi în sezonul precedent a avut un caz similar, cel al lui Gabi Matei, pe care a preferat să nu-l expună suspiciunilor, Grigoraş spune acum că va miza pe Chiricheş: „Voi merge pe mâna lui Chiricheş până la capăt cât va avea contract cu Pandurii, indiferent ce se va întâmpla după joc sau în timpul jocului”, a declarat antrenorul Pandurilor.

În acest sezon, Pandurii nu l-a putut folosi pe Paul Batin în meciul cu CFR Cluj, acesta venind în vară sub formă de împrumut tocmai de la formaţia ardeleană, în momentul parafării înţelegerii dintre cluburi, conducătorii având un gentlemen agreement în privinţa nefolosirii jucătorului în meciul direct.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.