RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş: „Sunt şi eu, în sfârşit, mulţumit…”

/ 13 septembrie 2011

Destul de exigent în general cu elevii săi, Petre Grigoraş a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi la partida cu CS Mioveni.

“Cred că a fost o victorie absolut meritată şi mă bucur pentru evoluţia băieţilor. A fost un meci plăcut, important e că am câştigat şi cu un rezultat consistent. După o primă repriză în care am reuşit să marcăm un gol fără să ne creăm prea multe ocazii, în repriza a doua ne-am descătuşat. Sunt şi eu, în sfârşit, mulţumit că atacanţii mei au reuşit să înscrie, să scoată penalti. Sunt mulţumit de absolut toţi. Trebuie să remarc în repriza a doua evoluţia lui Voiculeţ. A fost aproape perfect”, a declarat Grigoraş la finele partidei câştigată de echipa sa cu scorul de 5-1. Singurul regret al lui Grigoraş la capătul unui meci cu cinci goluri marcate de echipa sa a fost faptul că Batin nu a reuşit să-şi treacă şi el numele pe lista marcatorilor, tehnicianul Pandurilor declarând că atacantul său trece printr-un blocaj psihic : “Mi-aş fi dorit să marcheze toată echipa. Sincer, Batin mi-aş fi dorit, să se deblocheze. Sper să-i vină şi lui timpul, să prindă tricoul să nu-i mai dea drumul”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Faptul că Grigoraş a fost mulţumit de jocul echipei sale a fost reliefat cel mai bine în fraza cu care antrenorul Pandurilor a încheiat conferinţa de presă de după meci: “Vă doresc tuturor noapte bună. Eu sigur o s-o am!”.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.