RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş şi recordurile Pandurilor

/ 13 septembrie 2011

Meciul disputat de Pandurii în compania celor de la CS Mioveni a prilejuit baterea unui nou record de către echipa gorjeană, acesta fiind primul meci în care Pandurii a marcat cinci goluri în Liga I.

“Păi am mai bătut nişte recorduri pe aici. Astea sunt statistici. Se puteau întâmpla şi cu alţi antrenori. Astăzi sunt adulat, mâine sunt trimis la podea. Mă bucur pentru jocul echipei şi că am avut ce să oferim spectatorilor”, a căutat Grigoraş să-şi şteargă din meritele acestui nou record, tot el fiind cel sub comanda căruia gorjenii au marcat pentru prima dată şi patru goluri în Liga I.

Cu Grigoraş la timonă, Pandurii ar putea să bată şi recordul punctelor acumulate în primele şapte etape ale campionatului, pentru acest lucru gorjenii având nevoie de cel puţin un punct din confruntarea de duminică cu Steaua. În sezonul 2007-2008, Pandurii a început la fel de bine campionatul ca şi acum. Cu Neagoe antrenor principal, Pandurii a adunat tot 11 puncte în primele 6 etape, însă a urmat o perioadă neagră pentru gorjeni, care au dus echipa pe ultimul loc, doar un miracol salvând-o de la retrogradare în acel sezon.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • HHH spune:

    Haideti sa mergem in numar mare la Ploiesti sa i sustinem in partida cu steaua…se poate obtine un rezultat bun din acest meci numai daca se joaca corect. CU TOTII LA MECI!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.