RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Performanţe ale atleţilor gorjeni la Campionatele Mondiale de Alergare Montană

/ 11 septembrie 2011

Desfăşurat astăzi în Albania, la Tirana, Campionatul Mondial de Alergare Montană a adus motive de bucurie pentru gorjeni, echipele naţionale de juniori obţinând rezultate extraordinare.

Din delegaţia României au făcut parte şi trei sportivi legitimaţi la CS Pandurii Târgu Jiu, Laura Popescu, Alexandru Staicu şi Alexandru Dobriţescu terminând concursurile cu performanţe notabile.

Laura Popescu a obţinut, împreună cu echipa de junioare a României, medalia de argint devenind vicecampioană modială a probei, în vreme ce Staicu şi Dobriţescu au terminat cu echipa de juniori pe poziţia a patra, un loc mai mult decât onorant. „Cei trei sportivi gorjeni au reprezentat foarte bine clubul şi au obţinut rezultate la care, probabil, mulţi nu se aşteptau. Laura Popescu este vicecampioană mondială, iar rezultatul băieţilor, chiar dacă nu au luat medalii, este unul excelent. Ei au terminat pe locul cinci la Campionatul European şi acum nimeni n-ar fi crezut că ei vor fi mai sus la Campionatul Mondial, acolo unde apar şi alţi atleţi foarte buni”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, Viorica Dima, directorul CS Pandurii Târgu Jiu.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.