RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: “Cheia succesului stă la noi, nu la ei”

/ 11 septembrie 2011

Petre Grigoraş ştie cât de importante sunt cele trei puncte puse în joc mâine în partida dintre Pandurii şi CS Mioveni şi spune că victoria echipei sale este posibilă doar în urma unui joc bun făcut de elevii săi.

„Cheia succesului stă la noi, nu la ei. Dacă vom avea aceeaşi atitudine ca în meciul cu CFR şi ca în multe momente din cel cu Braşov vom reuşi să câştigăm pentru că asta ne dorim şi să reuşim să ne menţinem în prima jumătate a clasamentului cât mai mult timp pentru că vor urma meciuri foarte grele cu Steaua, Târgu Mureş, Gaz Metan şi U Cluj. Toate, inclusiv Târgu Mureş, vor în cupele europene aşa că ne aşteaptă partide foarte dificile. Iar pentru a privi cu încredere avem nevoie neapărată de victorie mâine”, a declarat Grigoraş vorbind despre succesiunea partidelor pe care echipa sa le va avea de disputat după întâlnirea cu CS Mioveni. Tehnicianul Pandurilor mai spune că nu sistemul de joc contează, ci câţi din oameni care sunt trimişi în atac îşi fac datoria acolo: „Nu ştiu dacă aş putea să jucăm mai ofensiv de atât. Îmi doresc o echipă ofensivă, indiferent de sistem, contează dinamica jocului. Chiar dacă joci 4-2-4 şi ăia 4 din atac sunt pe la jumătatea terenului nu faci nimic. Suntem o echipă ce ne dorim să ne impunem jocul, să atacăm, să creăm situaţii de gol şi să marcăm. Atâta timp cât voi fi eu aici, n-o să vedeţi Pandurii să stea pe două linii, să se apere pe 16 metri, decât dacă vom fi forţaţi de adversar. În rest vom face totul să atacăm, să înscriem goluri pentru că asta e cel mai important în fotbal.În rest, vom face totul să atacăm, să reuşim să înscriem goluri pentru că asta este cel mai important în fotbal. Cea mai mare plăcere a unui jucător cred că este să înscrie şi pentru public la fel, să vadă goluri”, a mai declarat Grigoraş.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.