RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Credit pentru Batin

/ 11 septembrie 2011

Atacantul Paul Batin, adus de la CFR Cluj în această vară, nu a reuşit să se impună în lupta pentru titularizare, ba mai mult decât atât, Grigoraş crede că acesta suferă un blocaj psihic din care speră să poată ieşi cât mai curând.

„Batin este într-adevăr într-o situaţie neplăcută, nu i-aş dori nimănui să fie în pielea lui. Venind după o perioadă în care a jucat foarte puţin, lipsa partidelor şi-a pus amprenta asupra evoluţiei lui şi cred că îi trebuie vreo 20 de ocazii pentru a marca o dată! Este o perioadă foarte grea pentru el, însă îi acord în continuare credit. Pentru că sunt convins că după ce a înscris 20 de goluri într-un campionat, chiar şi la divizia B, cineva care a reuşit asta nu poate uita peste noapte fotbalul, să uite să înscrie după o lună sau două. Este o perioadă peste care sunt convins că va trece, odată cu primul gol marcat va avea din nou o evoluţie foarte bună”, a declarat Grigoraş încercând să explice situaţia atacantului băimărean. Grigoraş mai spune că, în cazul lui Batin, este vorba şi de o acomodare ceva mai greoaie: “Eu eram convins că nu va putea să se integreze la Pandurii aşa de repede. Ştiţi, la la unii perioada de acomodare poate dura şi până la 6 luni”, a completat antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.