RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş este susţinut de conducere, Zvonko va fi ţinut departe de Pandurii

/ 8 septembrie 2011

Managerul general al Pandurilor, Viorel Temelescu, este primul oficial al Pandurilor care a luat o poziţie oficială din partea clubului pe marginea conflictului iscat între impresarul lui Stojan Vranjes şi antrenorul Petre Grigoraş.

“Îl susţinem pe Petre Grigoraş în toate demersurile. El trebuie să-şi vadă de treabă, are un proiect la Pandurii, nu trebuie să aibă probleme în afara clubului. Cu greu s-ar putea reabilita Vranjes în faţa lui Grigoraş. Badea nici nu l-a băgat în seamă, pe când Grigoraş l-a făcut titular”, a declarat Viorel Temelescu. Acesta spune că Zvonko Milojkovic va fi ţinut departe de Pandurii pentru a nu perturba atmosfera din sânul echipei: “Părerea mea despre impresari în general şi Zvonko, în particular, o ştiţi: ei sunt cancerul fotbalului. Nu vom mai permite acestui agent să se apropie de echipa Pandurii. E păcat că din cauza lui se pierde un jucător important din lot”, a completat Temelescu, convins fiind că Vranjes reprezintă o cauză pierdută pentru Pandurii chiar dacă gorjenii vor primi un răspuns favorabil din partea comisiei LPF.

Trimis să se antreneze la echipa a doua, Vranjes a trimis un nou memoriu către ligă prin care avertizează că i-a fost încălcat contractul, bosniacul susţinând că trebuie să se antreneze doar la prima echipă: “Avem obligaţia să-i punem la dispoziţie condiţii de antrenament. Atât. El nu poate evolua la echipa a doua pentru că nu este pe lista comună de jucători”, a precizat Temelescu, oficialul gorjenilor adăugând că Vranjes mai are contract cu Pandurii până în 2013.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.