RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Petre Grigoraş îi răspunde lui Zvonko Milojkovic

/ 7 septembrie 2011

Acuzat de impresarul lui Stojan Vranjes că a distrus echipa din Iaşi şi că la Pandurii trăieşte din rezultatele celor doi jucători ai săi, Vranjes şi Stromajer, Petre Grigoraş îi răspunde lui Zvonko Milojkovic.

„Am rămas şi eu surprins de ce declară acest personaj căruia nici nu vreau să-i dau numele. Deşi nu doresc să-i răspund, chiar mă întreb cine e omul ăsta… E vreun impresar sau doar un samsar? Pentru că eu nu sunt adunat de pe drumuri ca el, eu am peste 250 de meciuri în prima divizie, deci nu aş avea nimic de împărţit cu un asemenea personaj pentru că niciodată nu se va ridica la nivelul meu. Dacă îl bag prea mult în seama înseamnă că sunt un nimeni la fel ca el! Adică un „no name”. Sau nu i-o fi ieşit pasenţa pe la vreun transfer şi acum aruncă cu noroi în toată lumea? Sau poate că visul lui e că vrea să conducă o echipă, să fie şi antrenor şi şi jucător, să fie şi impresar şi conducător de club… Să îşi vadă de treaba lui! Cine e Zvonko ăsta? Că în mod sigur, faţă de impresar nu are… Să-şi vadă de afacerile lui murdare!”, a răbufnit antrenorul Pandurilor, Grigoraş cerând şi o reacţie oficială din partea conducerii prin care echipa să fie protejată de acţiunile acestui impresar: „Cred că şi clubul Pandurii ar trebui să ia atitudine, eu unul sunt un antrenor care am de făcut o muncă, am nişte obiective reale la care trebui să mă concentrez, nu să stau acum să fiu nevoit să răspund la fel de fel de personaje dubioase. Ar fi culmea să mă împiedic eu, acum, de un presupus impresar sau de un jucător. Ca să fii fotbalist sau orice altceva, trebuie să urmezi nişte reguli, dar se pare că el tocmai invers îi învaţă pe jucători. Pentru că aşa a făcut şi cu Stromajer şi cu Vranjes”, a mai declarat, pentru editie.ro, antrenorul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.