RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, eliminată din Cupa României

/ 6 septembrie 2011

Pandurii II a ratat şansa de a se duela în “şaisprezecimile” Cupei României cu o echipă de Liga I, fiind eliminată în turul V al competiţiei surprizelor de divizionara B, Gaz Metan Severin.

Mehedinţenii s-au impus la Târgu Jiu cu 3-2 graţie triplei fostului divizionara A, Cosmin Vancea, dar au trăit finalul în mari emoţii. Jocul a fost destul de echilibrat cu toate că gazdele au aliniat o echipă cu o medie de vârstă scăzută, 19,5 ani în timp ce candidata la promovare în Liga I, Gaz Metan Severin, a trimis în teren o formulă aproape de cea de bază. Vancea a speculat indecizia apărătorilor gorjeni la o fază fixă şi a punctat lejer în minutul 36 (0-1). Tras la indigo a căzut şi golul doi cu acelaşi om la finalizare, Vancea (0-2). Pandurii a continuat să spere cu golul marcat de Fărcăşanu, şut de la 16 metri, pe sub portarul Iordan ( 1-2). Vancea a refăcut diferenţa de două goluri după ce a umilit apărarea pandurilor (1-3). Finalul a fost încins după ce Fărcăşanu a obţinut un penalti transformat de Golea (2-3). La ultima fază a meciului, Unguru a centrat de pe dreapta şi Fărcăşanu, nejenat de nimeni, a reluat cu capul din şase metri puţin pe lângă poartă, ratând ocazia să ducă meciul în prelungiri.

Pandurii II – Gaz Metan Severin 2-3

Stadion: Municipal – sintetic (Târgu Jiu), spectatori 250
Arbitru: Adrian Stănescu (Popeşti Leordeni); Asistenţi: Florin Stănescu (Bucureşti) şi Mihaela Gomoescu – Ţepuşă (Bucureşti)

Marcatori: Fărcăşanu ’43, Golea ’88-pen. / Vancea (’36,’40,’53).

Pandurii II: Mutu – Dobroiu (’74, Petrache), Oiţă, Chibulcutean, Diaconu, Frunză (’50, Unguru), Găman, Gavrilescu, Fărcăşanu, Vuculescu (’74, Golea), R. Dumitru
Rezerve: Novobilschi – Golea, Petrache, David, Săulescu, Dănăricu, Unguru
Antrenor: Florin Bejinariu

Gaz Metan: Iordan – Mirescu, Irimescu, Cruşoveanu, Rusu, Rioşanu, Mitroi, Moutinho (’83, Oprea), Coţan (’77, Mitriţă), Vancea (’64, Firoiu), Trifu
Rezerve: Neagoe – Mitriţă, Oprea, Firoiu, Pârvu, Dumitraşcu, Simion
Antrenor: Cosmin Bodea

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.