RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a remizat la Măciuca

/ 4 septembrie 2011

Duelul dintre Damila Măciuca şi Jiul Rovinari, ocupantele locurilor 3 şi 2 înaintea celei de-a treia etape în seria a IV-a a Ligii a III-a, s-a încheiat nedecis, scor 1-1(0-1).

Jiul Rovinari este, graţie acestui scor, lider în seria sa în Liga a III-a după trei runde, dar rezultatul şi mai ales jocul echipei nu l-a mulţumit pe tehnicianul echipei rovinărene: “Nu sunt mulţumit nici de scor şi nici de jocul nostru, mai ales cel din partea a doua. În prima repriză am avut posesie, o bună circulaţie şi am avut şi ocazii, în cea de-a doua s-a întâmplat ceea ce am prevăzut la pauză. Jocul s-a precipitat, s-a abuzat de pase lungi, de angajări, şi a fost una urâtă”, a declarat Cătălin Trofin pentru www.sportingorj.ro.

Amzucu a deschis scorul pentru Jiul în minutul 24 dintr-un penalti acordat în urma unui fault asupra lui Şoşoi, iar gazdele au egalat în minutul 70. Trofin spune că, până la urmă, rezultatul este unul care reflectă ceea ce s-a întâmplat pe teren: “Chiar dacă ne-am fi dorit un succes, pot să spun că e vorba de un punct cîştigat. Am fi putut câştiga ţinând cont de faptul că Rădoi a avut o bară la 1-0 pentru noi, dar şi ei au lovit bara în două rânduri, aşa că victoria putea fi şi de partea lor”, a mai declarat antrenorul celor de la Jiul Rovinari.

 

Damila Măciuca – Jiul Rovinari 1-1 (0-1)

Au marcat: Geantă (min. 62) / Amzucu (min. 24 din penalti)

Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cârciumaru, Amzucu, Trofin – Tudorache, Rădoi (min. 72 Lăcătuşu), Stanciu, Daviţoiu (min. 72 Stoian) – Şoşoi (min. 80 Ecobici), Fotescu. Antrenor: Cătălin Trofin.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.