RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gore Popescu: “Sper să recuperăm jucătorii accidentaţi până la meciul de la Bacău”

/ 4 septembrie 2011

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia, Gore Popescu, vede o scădere a formei sportive a jucătorilor echipei sale, dar crede că odată cu revenirea jucătorilor accidentaţi, Vali Popescu, Enache şi Ilieş, datele problemei vor fi altele.

“Cred că echipa a avut un suiş pe la Cluj, dar acum e în coborâre. Sper ca până la meciul de duminică cu Bacău să recuperăm jucătorii accidentaţi şi să facem o figură frumoasă. A fost doar un turneu de pregătire, meciurile au fost foarte bune şi plusurile au fost că am revenit în două meciuri după pauză. Ultimul meci s-a ridicat la alte standarde, s-au văzut două echipe destul de bine pregătite, dar Turda a fost mai bună. Îi felicităm şi sperăm ca în campionat noi să fim mai buni”, a declarat oficialul târgujian la finele Memorialului “Gheorghe Daviţoiu”, competiţie la care Energia a ocupat abia locul trei.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.