RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Minerul Mătăsari a câştigat duelul gorjean cu Minerul Motru

/ 3 septembrie 2011

Primul duel gorjean din această ediţie a Ligii a III-a a opus la Mătăsari echipei locale, Minerul, o altă echipă ce reprezintă mineritul, pe cel din Motru.

Minerul Mătăsari s-a impus la limită în faţa colegilor motreni cu 1-0 (0-0) după un meci destul de echilibrat, dar în care gazdele au avut un număr mai mare de ocazii. Scorul a fost stabilit în partea a doua a meciului de Nicolovici, care a înscris în minutul 51 la o fază precedată însă de o mare ocazie a oaspeţilor, Lungu scăpând singur cu portarul mătăsărenilor fără a găsi însă calea spre gol.

Adelin Şolea, directorul sportiv al mătăsărenilor, vede drept meritat succesul echipei sale şi regretă înfrângerea din etapa precedentă: „A fost un meci echilibrat, dar în care am avut mai multe ocazii, am avut trei mari ocazii în prima repriză, şi cred că nimeni nu poate spune că nu a fost o victorie meritată pentru Minerul Mătăsari. Ne pare rău pentru acel meci de la Bucureşti pierdut cu Metaloglobus, dar cred că acolo şi-au pus amprenta şi cele 120 de minute jucate în cupă, care au adus o stare de oboseală, părecum şi căldura destul de mare de la ora jocului. Meciul cu Gaz Metan II Mediaş nu se va mai juca pentru că a fost neprezentare, aşa că partida va trebui omologată cu 3-0 pentru noi. Ar fi fost mai bine pentru noi să fi jucat în prima etapă şi să fi stat în cea de-a doua, dar astea sunt hotărârile şi trebuie să ne supunem lor”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, oficialul celor de la Mineul Mătăsari.

De cealaltă parte, Mihai Cernica, director sportiv la Minerul Motru, crede că echipa sa ar fi avut şanse la un rezultat bun dacă ar fi repetat evoluţiile bune din primele două runde: „Păcat că am avut o evoluţie slabă în prima repriză, total discordantă cu ceea ce am jucat noi în primele două etape şi nu înţelegem de ce s-a întâmplat acest lucru. În repriza a doua au stat altfel lucrurile, am controlat jocul, dar fără a reuşi prea mult. Ne pare rău că am pierdut acest meci pentru că nu cred că am întâlnit o echipă în faţa căreia ar fi trebuit să plecăm capul. Trebuie în acelaşi timp să recunosc că noi nu am făcut un joc extraordinar”, a declarat Cernica.

Minerul Jilţ Mătăsari – Minerul Motru 1-0 (0-0)

A marcat: Nicolovici (min. 51)

Minerul Mătăsari: Barbu – Schinteie, Murdărea, Ularu, Niţu – Nicolovici, Drăcea (min. 75 Gioagă), Vlăduţ, Minciună (min. 85 Fruntelată) – Clipici (min. 60 Simion), Luca (min. 70 Zamfir). Antrenor: Marcel Ploae.

Minerul Motru: Moiş – Iclănzan, M. Laurenţiu, Nueleanu, C. Laurenţiu – Petrovici (min. 75 Buciuman), Ţiclea, Şoo, Ceauşu (min. 62 Hanu) – Răduca, Lungu (min. 67 Stoenac). Antrenor: Fane Nanu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.