RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş după egalul naţionalei mici: „E nasol…”

/ 3 septembrie 2011

Naţionala de tineret a României a remizat, scor 1-1, în deplasare cu echipa Kazakhstanului, rezultat considerat foarte prost de antrenorul Petre Grigoraş.

Fără să vadă meciul selecţionatei de tineret, Petre Grigoraş s-a abţinut să comenteze prestaţiile jucătorilor săi, Rada fiind titular şi trecându-şi în cont o bară la scorul de 1-0 pentru România, Brata a intrat în minutul 66, dar a ieşit în minutul 85, iar Lazar a fost doar rezervă.

„Din punctul de vedere al rezultatului, acest egal al tineretului este unul foarte slab, care vine după un alt rezultat de egalitate cu această echipă. 0-0 şi 1-1, rezultate cu Kazakhstanul, sunt rezultate care ne duc să ne facem probleme cu Kazakhstanul, şi să ne întrebăm dacă batem Luxemburgul sau San Marino. E nasol… Aşa că, eu ce săp le mai zic la ai mei? Cred că au o scuză şi ei…”, a comentat Grigoraş situaţia actuală a fotbalului românesc.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.