RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a remizat cu CSM Ploieşti în prima zi a Memorialului “Gheorghe Daviţoiu” – GALERIE FOTO

/ 3 septembrie 2011

Vineri a debutat ediţia a V-a a Memorialului “Gheorghe Daviţoiu”, în prima zi de competiţie Energia reuşind doar un rezultat de egalitate în compania nou promovatei CSM Ploieşti.

În primul meci al turneului, Steaua Bucureşti a întâlnit pe Potaissa Turda, meciul terminându-se cu un succes clar al echipei turdene cu scorul de 17-34 (8-18). În cel mai aşteptat meci al primei zile, Energia a început foarte prost în faţa celor de la CSM Ploieşti, spre disperarea lui Liviu Andrieş, dar şi a preşedintelui Gore Popescu, echipa gorjeană fiind condusă la pauză la şapte goluri, scor 11-18. Partea a doua a meciului a fost controlată însă de Energia, care a reuşit să încheie meciul cu un scor egal, 29-29. Pentru Energia au marcat în acest meci: A. Popescu (6), Udriştoiu (4), Mledenciu (4), Mazilu (4), Giotoiu (4), Păiuş (3), Ilieş (2), Apolzan (1), Asoltanei (1), în vreme ce pentru CSM Ploieşti au înscris: Zamfir (8), Dimache (6), Mihoci (5), Botezatu (5), Constantinescu (3) şi Roua (2).

Rezultatele primei etape:

Steaua Bucureşti – Potaissa Turda17-34 (8-18)

Energia Pandurii Târgu Jiu – CSM Ploiesti 29-29 (11-18)

Programul celei de-a doua zile:

Etapa a II-a

10 30

H.C.  POTAISSA  TURDA

CSM PLOIESTI

12 30

ENERGIA  TARGU  JIU

STEAUA  BUCURESTI

Etapa a III-a

17 30

STEAUA  BUCURESTI

CSM PLOIESTI

19 00

ENERGIA  TARGU  JIU

H.C.  POTAISSA  TURDA

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • done spune:

    🙂 bne ca nu am mers la meciurile din cupa asta ca as fi fost nevoit sa stau „in picioare”… foarte multi suporteri la acest sport! 🙂

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.