RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a deschis arena din Turceni servind un set la zero gazdelor

/ 2 septembrie 2011

Trupa lui Petre Grigoraş a fost invitată de oficialităţile Turceniului pentru a le inaugura noua arenă, dar Pandurii, în ciuda unei evoluţii deloc convingătoare, n-a avut milă faţă de echipa locală învingând-o cu un sec 6-0.

Tribune pline, baloane inscripţionate de Primărie, eşarfe şi mingi oferite de Pandurii celor din tribune şi multă veselie au fost ingredientele unui spectacol reuşit pentru organizatori, nu însă şi pentru Grigoraş, care a fost extrem de nemulţumit de modul în care elevii săi au tratat acest meci.

Vedetele Pandurilor s-au chinuit cu gazdele vreme de mai bine de o jumătate de oră pentru a deschide scorul, Cardoso reuşind acest lucru cu o lovitură de cap din 10 metri în minutul 35, iar Ştiinţa Turceni a cedat şi a mai primit încă un gol în minutul următor, Băcilă lobându-l frumos pe portarul echipei gazdă. La pauză, Grigoraş a schimbat garniturile, păstrându-l pe teren doar pe Cardoso, şi rezervele s-au dovedit a fi mai eficiente. Grigoraş jr. a dus scorul la câteva minute de la reluare, iar Bucur a dus scorul la 5-0 cu o dublă în mai puţin de zece minute, fiul selecţionerului reuşind şi el o dopietta, golul din minutul 80 fiind cel care a şi stabilit scorul final la 6-0.

 

Ştiinţa Turceni – Pandurii Târgu Jiu 0-6 (0-2)

Stadion Turceni, spectatori: 1.000

Pandurii I: Mingote – Viera, Rusu, Cardoso, Vlad – Voiculeţ, Pintilii, Nistor – Băcilă, Lemnaru, Stromajer.

Pandurii II: Horvat – Popete, Tătaru, Avramescu, Cardoso – Maxim, Dănăricu, Cristea – Grigoraş jr., Batin, Bucur.

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.