RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ionuţ Rada ar putea fi împrumutat la ALRO Slatina

/ 1 septembrie 2011

Fundaşul Ionuţ Rada, prezent în acest moment în cantonamentul echipei naţionale de tineret pentru meciurile cu Kazakhstanul şi Letonia din preliminariile Campionatului European, ar putea fi cedat sub formă de împrumut la Alro Slatina.

Preşedintele executiv al Pandurilor a declarat că acesta este interesul celor două cluburi, dar şi al selecţionerului Emil Săndoi: „Ionuţ Rada este dorit foarte mult de Alro Slatina. Suntem în discuţii. Este şi component al echipei naţionale de tineret şi în opinia mea şi a domnului Petre Grigoraş ar fi bine ca Rada săjoace la liga a II-a. Şi Emil Săndoi îşi doreşte ca el să joace cel puţin la nivelul eşalonului doi. Suntem foarte aproape să perfectăm actele. Ne dorim asta şi pentru că la echipa noastră din Liga a III-a pe acelaşi post se descurcă foarte bine şi ne dorim să-l promovăm şi pe Oiţă, un jucător de mare perspectivă, născut în 1993”, a explicat Eugen Pârvulescu.

Ionuţ Rada a jucat în returul campionatului trecut în şapte partide reuşind chiar să înscrie un gol în partida de pe teren propriu cu U Cluj, meci câştigat de Pandurii cu 2-0.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.