RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii l-ar împrumuta şi pe Bud de la CFR Cluj

/ 29 august 2011

După ce în această vară l-au împrumutat pe Paul Batin de la CFR Cluj, oficialii Pandurilor recunosc că şi Cristi Bud este dorit de echipa gorjeană.

Legitimarea lui Weldon de către echipa ardeleană lasă foarte mici şanse ca Bud să continue la CFR Cluj, iar Pandurii se înscrie şi ea pe lista echipelor care îl doresc pe jucătorul originar din Baia Mare: “În momentul în care CFR intenţionează să-l împrumute, ne interesează Cristi Bud. Este un jucător pe care îl cunosc de pe vremea când juca la Mediaş. Cred că Gazul are şanse mai mari să-l ia. Ei au un raport foarte bun cu cei de la CFR”, a declarat preşedintele Pandurilor, Eugen Pârvulescu.

Paul Batin a sosit şi el de la CFR Cluj în această vară, sub formă de împrumut pentru un an de zile, cu opţiune de cumpărare la finalul perioadei de împrumut.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • gabi spune:

    daca e tot ca Batin mai bine sa ramana la Cfr!

  • cristi spune:

    pana una alta incompetentii din conducere sunt pe cale sa-l piarda si pe vranjes.Astazi se judeca memoriul iar comisiile manjite il vor da sigur liber pt alte echipe.Astfel plateste dragomir politele lui pandurii pt alianta cu ciobanul gigi.Vinovati sunt muraturile de la pandurii care mananca bani nemunciti si sunt total pe langa fenomen,unul ca baloi,temelescu,etc

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.