RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II vs. Gaz Metan Severin în turul V al Cupei României

/ 29 august 2011

Ultimul obstacol în faţa şaisprezecimilor Cupei României la fotbal pentru Pandurii II este Gaz Metan Severin, echipa de liga a doua fiind stabilită de federaţie drept adversar pentru gorjeni înaintea intrării în urne şi a echipelor de liga I.

Partida se va juca la Târgu Jiu, pe terenul sintetic, marţi, 6 septembrie, de la ora 16:30, la echipa antrenată de Florin Bejinariu putând ajunge mai mulţi jucători de la echipa mare, asta în funcţie de decizia pe care o va lua antrenorul Petre Grigoraş, în perioada de pauză pentru meciurile naţionalei antrenorul dorindu-şi un cantonament la Sibiu, Pandurii perfectând chiar un meci cu FC Cisnădie pentru marţea viitoare.

Cum Lazar, Rada şi Brata nu vor putea merge la echipa a doua pentru meciul de cupă, pe lista jucătorilor care au dreptul de a juca pentru echipa a doua mai rămân Horvat, Tătaru, Avramescu, Vlad, Maxim, Cristea, Bucur şi Grigoraş, Pleaşcă fiind în continuare în perioada de recuperare.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.