RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Atleţii gorjeni au dominat Campionatul Naţional de Alergare Montană

/ 28 august 2011

Trei medalii de aur, trei de argint şi trei de bronz, acesta este bilanţul cu care delegaţia Clubului Sportiv Pandurii Târgu Jiu s-a întors de la Campionatul Naţional de Alergare Montană disputat în weekend la Vatra Dornei.

În compeţiţia rezervată junioarelor, disputată pe un traseu de 4 km, Laura Popescu a terminat cursa pe locul al doilea, iar Larisa Buşoiu a fost a şaptea, în clasamentul pe echipe CS Pandurii Târgu Jiu fiind prima.

La juniori, pe distanţa de 8 km, atleţii Pandurilor au obţinut de asemenea medalia de aur la echipe, Alexandru Staicu fiind al doilea, Alexandru Dobriţescu al treilea, iar Petre Neamţu a terminat pe locul opt.

Senioarele, care au alergat şi ele câte 8 km, au ocupat locul doi pe echipe, Georgiana Dragotoiu fiind a treia, Elena Moagă a cincea, iar Alexandra Creţan a zecea.

Cursa seniorilor a fost dominată de atleţii de la CS Pandurii Târgu Jiu, care au concurat cu două echipe, însă numai prima dintre ele intrând în calcul pentru medalii deşi rezultatele obţinute de alergătorii gorjeni le-ar mai fi conferit dreptul la o medalie. Pandurii a obţinut medalia de aur cu prima echipă, cinci atleţi târgujieni terminând în primii zece în cursa de 12 km rezervată seniorilor. Eugen Şorop a încheiat cursa pe locul trei, Daniel Lupulescu a venit pe locul cinci, Claudiu şi Gheorghe Şurlea au terminat pe locurile şapte şi opt, iar Gabriel Gorun a fost al zecelea.

Cel puţin la fel de importante ca şi rezultatele şi medaliile obţinute sunt şi calificările juniorilor Alexandru Staicu, Alexandru Dobriţescu şi Laura Popescu la Campionatul Mondial de Alergare Montană.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.