RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Nu mergem la Sibiu să scoatem vreun punct chinuit”

/ 27 august 2011

Pentru a avea o pauză liniştită, dar şi pentru a încheia luna pe plus şi pentru ca jucătorii să poată atenta la seiful clubului şi să-şi primească primele, Pandurii trebuie să nu piardă în faţa Voinţei la Sibiu.

După succesul cu CFR Cluj, gorjenii se gândesc doar la victorie şi în meciul de la Sibiu: „Nu mergem la Sibiu să scoatem vreun punct chinuit. Mergem să câştigăm toate punctele, dar în fotbal nu ceea ce îţi doreşti poţi să şi realizezi. Dacă vom reuşi să câştigăm trei puncte cred că va fi cel mai bun start de campionat al Pandurilor”, a declarat Grigoraş. Acesta a mai menţionat că jucătorii săi se vor gândi şi la puncte, dar şi la banii pe care ar trebui să-i primească la sfârşitul lunii: „Punctele sunt extrem de importante pentru ambele echipe. Sibiul, dacă reuşeşte să ne învingă, ne depăşeşte în clasament. Cu atât mai importantă este partida pentru noi deoarece şi jucătorii au un obiectiv de îndeplinit. La sfârşitul lunii ca să iei şi nişte bani trebuie să te clasezi în primele zece. Dacă nu reuşim să scoatem nici un punct la Sibiu, tot ce am câştigat până acum rămâne la seif. Mă gândesc că ăsta ar fi un motiv în plus de a se concentra la partidă şi de a realiza un joc bun şi un rezultat favorabil. Se trage linie după această partidă şi vedem dacă ne ducem cu ceva acasă sau ne trezim cu biciul la uşă şi să ni se spună că am fost plecaţi o lună şi am venit cu mâna goală”, a mai spus Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

 

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.