RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vlad Chiricheş speră să prindă lotul pentru meciul cu Franţa

/ 23 august 2011

Pandurul Vlad Chiricheş speră ca prin evoluţiile sale să-l convingă pe selecţionerul Victor Piţurcă să-l convoace pentru meciul cu Franţa.

Fundaşul echipei gorjene spune că vrea ca victoria din meciul cu CFR Cluj să fie dublată de un succes la Sibiu: „E o victorie foarte mare, am făcut un joc bun mai ales prima repriză după care am încercat să conservăm rezultatul şi a ieşit bine pentru noi. CFR Cluj e o echipă foarte bună, au venit după un insucces şi erau motivaţi să joace bine, dar noi am făcut un meci mai bun şi am câştigat. Cred că suntem naşii CFR-ului, n-au prea câştigat cu noi, au mai câştigat pe aici, dar mai mult noi şi avem rezultate bune cu ei. Trebuie să câştigăm şi sâmbătă la Sibiu, sper să facem un meci la fel de bun şi să luăm cele trei puncte”, a declarat Chiricheş după meciul câştigat cu 2-0 în faţa echipei clujene.

În legătură cu naţionala şi viitoarea sa echipă, Steaua, Chiricheş spune că, prin evoluţiile sale, speră să mulţumească pe toată lumea: „Sper ca cei care mă urmăresc, de la naţională sau de la Steaua, să fie mulţumiţi, important e să fac meciuri bune de la iarnă încolo la Steaua. Sunt fotbalist şi joc la echipa la care sunt acum şi sper să o fac cât de bine pot. În ceea ce priveşte naţionala, nu ştiu dacă o să joc la meciul cu Franţa, sunt realist şi sper să ajung cât mai sus. Nu cred că Gabi Boldici ne-a urmărit numai la acest meci, a fost şi al alte meciuri şi cred că a avut ce să vadă”, a mai spus Vlad Chiricheş.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • valmar spune:

    Este cea mai mare pierdere pt PANDURI plecarea lui VLAD,dar sper ca D-UL GRIGORAS sa gaseasca cea mai buna solutie pt. aparare.Va mai rugam D-LE CONDESCU nu ami vindeti jucatori fiindaca am inceput sa visam si noi gorjenii frumos si este mare pacat sa ne trezim din visul acesta frumos.Nu vedeti cu cata caldura vine microbistul din TG JIU la stadion.Lasati-ne macar un an sa avem o echipa frumoasa!

    • gorj spune:

      ar fi extraordinar ca dl condescu sa asculte si vocea suporterului echipei Pandurii!!!!!!!!

      • cineva spune:

        bai minerule o sa calcati pe urmele craiovei…o sa va sfartece toti echipa la anul,o sa-i vedeti carati in dube de clanul borcea-becali-nicolae…iar daca pica pdl adeus…

        • gorj spune:

          du-te bah stintare la site-uri cu echipe dezafiliate, ca duba a venitla cracraiova!!!!!!! cioa belitule, mersi Doamne ca ne-ai scapat de gaozarii de la dolj!!!!!!!!!!

          • cineva spune:

            de ce jignesti?se vede nivelul tau de cultura si educatie…de fapt pe stadioane numai din astia ca tine sunt…ce rau ti-a facut ma craiova?eu ti-am spus ce va asteapta-daca pleaca pdl salutare echipa-si oricum or sa aiba grija bukurestenii de jucatorii vostrii..eu sunt din tg jiu fraiere,nascut in tg jiu dar locuiesc in craiova acum…m-am nascut cu craiova in suflet si nu pot sa tin cu alta echipa…craiova a insemnat altceva decat mititelu sa sti…iar situatia actuala e de conjunctura…mai citeste…mai documenteaza-te si nu mai JIGNI!

  • GORJ spune:

    @cineva – ne plictisesti suporter deyafiliat!!!!! noapte buna dihorilor de la craiova!!!!!!!!!!!

    • cineva spune:

      ..ba tu esti un NIMENI RETARDAT!probabil esti aurolacul ala de agita un steag prin tribune si face tumbe…apropo,in galeria voastra sunt numai betivi si homless…tu nu reprezinti tg jiul…STIINTZA FOREVER!!

  • Gigi Topor spune:

    ”cineva” bocesti ca o femeie prosta ranita la strada in ceru’ gurii si cu banii luati!! Ce te fu_|_te pe tine situatia echipei pandurii sau te ti de profetii?
    Ai face si tu combinatii cu jucatori dar esti limitat de viata ta mizera de suporter fanatic , taraf tv si bmw ostentativ inmatriculat la bulgari.
    Daca nu-ti place ca te-am jignit te invit la scuipat seminte sau ganduri criminale.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.