RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Surprizele lui Grigoraş, mutări câştigătoare

/ 23 august 2011

Pandurii a apărut pe teren la meciul cu CFR Cluj într-o formulă schimbată faţă de meciul cu Dinamo, mişcările lui Grigoraş fiind pe cît de surprinzătoare, pe atât de inspirate.

„Discutasem de marţi cu Viera şi Cardoso. Am considerat că poate da randament şi acolo şi din fericire, se pare, că am ghicit. Sper să am inspiraţie şi în continuare. Cu Mingote aşa am considerat. Lazar are şi o problemă medicală la cot şi l-am titularizat în ultimul moment pe Mingote, nici măcar nu l-am anunţat dinainte că va fi titular”, a explicat Grigoraş mutările câştigătoare pe care le-a făcut în echipa sa pentru meciul contra clujenilor.

Mingote a câştigat clar duelul său la distanţă cu Fernandes, noua achiziţie a CFR-ului. În vreme ce Mingote şi-a făcut datoria la şuturile lui Kapetanos, Renan sau Bastos, Fernandes a gafat la primul gol al Pandurilor scăpând mingea centrată în forţă de Stromajer, fapt ce i-a permis lui Lemnaru să înscrie. Viera a depăşit toate aşteptările pe banda dreaptă, chiar şi pe cele ale antrenorului său, ivorianul surprinzând chiar cu câteva acţiuni în atac încheiate fie prin centrări ca la carte pentru Lemnaru, fie pătrunzând periculos în careul primei sale echipe la care a evoluat în România. Cardoso a intrat puţin mai greu în meci, a fost uşor ezitant în primele minute ale meciului, dar pe parcurs şi-a intrat în mână, a căpătat siguranţă, dar a şi reuşit să-şi treacă în cont golul prin care a liniştit apele şi a adus o victorie concludentă pentru echipa sa.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.