RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II merge mai departe, Minerul Mătăsari pierde la penaltiuri în Cupa României

/ 23 august 2011

Pandurii II Târgu Jiu a trecut lejer de Mureşul Deva în faza a IV-a a Cupei României la fotbal, elevii lui Florin Bejinariu impunându-se cu scorul de 6-0 (2-0).

Misiunea micilor panduri a fost uşurată şi de faptul că Mureşul Deva s-a prezentat la Târgu Jiu cu o echipă de juniori, aceştia picând fizic pe finalul întâlnirii. Pandurii II a deschis scorul după o jumătate de oră de joc prin Vuculescu, iar Bucur şi-a trecut în cont o dublă marcând înainte de pauză, în minutul 41, dar şi după, în minutul 48. Scorul părea a fi bătut în cuie, dar finalul meciului a mai adus trei reuşite pentru gorjeni care au înscris în ultimele trei minute prin Oiţă, Unguru şi Avramescu.

În aceeaşi fază a Cupei României, Minerul Mătăsari nu a reuşit să facă pasul în turul următor pierzând după executarea loviturilor de departajare cu 3-4 în faţa celor de la Gaz Metan Severin după ce la terminarea timpului regulamentar de joc scorul a fost egal, 0-0.

Pandurii II Târgu Jiu – Mureşul Deva 6-0 (2-0)

Teren sintetic, Târgu Jiu, spectatori: 100.

Au marcat: Vuculescu (min. 30), Bucur (min. 41 şi 48), Oiţă (min. 88), Unguru (min. 89), Avramescu (min. 90)

Pandurii II: Mutu – Petrache, Tătaru, Rada (min. 75 Oiţă), Diaconu – Avramescu, Găman, Gavrilescu – Vuculescu (min. 60 Golea), Bucur, R. Dumitru (min. 55 Unguru). Antrenor: Florin Bejinariu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.