RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Cardoso: „După gol m-am gândit la perioada în care am avut probleme”

/ 23 august 2011

Cardoso a marcat la primul joc oficial ca titular după accidentarea din sezonul trecut, reuşita brazilianului stabilind scorul final al întâlnirii cu CFR Cluj.

Fundaşul Pandurilor, pus de Grigoraş să joace din nou în centrul defensivei, aşa cum obişnuia să joace în Portugalia, a dedicat soţiei reuşita sa: „Mă bucur, în primul rând că nu am primit gol. Am jucat cu o echipă care are obiectiv mare, am câştigat trei puncte importante. Dedic golul soţiei mele şi băieţilor. Sezonul trecut am avut o accidentare grea, după gol m-am gândit mai mult la perioada în care am avut probleme. CFR este o echipă bună, dar astăzi am fost mai determinaţi şi am meritat să câştigăm. Am mai jucat fundaş central, nu este o premieră. Am debutat acum ca titular şi mă simt bine”, a declarat Cardoso.

Brazilianul spune că nu ţine neaparat să plece de la Pandurii, dar şi că îşi doreşte să fie cât mai des felicitat cu palme de antrenorul său, aşa cum s-a întâmplat după golul marcat în poarta CFR-ului: „Stau cu gândul la echipă şi dacă vine un transfer bun e ok, dacă nu, nu. Mai mult m-a durut capul la palma domnului Grigoraş. Mingea e mai moale. Domnul Grigoraş era fericit. În contextul acesta sper să iau cât mai multe palme”, a mai spus fundaşul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.