RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Jiul Rovinari a pornit cu dreptul în sezonul în care vizează promovarea

/ 22 august 2011

Echipa condusă de Cătălin Trofin a progresat de la an la an, atât în ceea ce priveşte obiectivele, cât şi în evoluţiile pe teren, în acest sezon rovinărenii pornind la drum cu gândul la Liga a II-a.

Prima etapă le-a adus celor de la Jiul Rovinari un adversar puternic, dar şi un arbitru potrivinic: „Am întâlnit un adversar dificil, dar şi un arbitru care dădea impresia că vrea el să dea gol. Au fost şi două situaţii în care am fi meritat să primim penalti, cel puţin la a doua fază a fost cât se poate de clar, Văcaru a scăpat singur spre poartă, a fost împins în mod evident, şi cel care a faultat a recunoscut, dar arbitrul s-a făcut că nu vede”, s-a plâns antrenorul Cătălin Trofin după meciul câştigat de echipa sa cu 1-0 în deplasare contra celor de la FC Cisnădie. Tehnicianul rovinărean spune că a fost foarte mulţumit de modul în care echipa sa a reuşit să se exprime pe teren în prima parte a jocului, cea de-a doua fiind stricată însă de arbitraj: „Am avut o primă repriză foarte bună, am făcut un joc bun de posesie şi arbitrul ne-a lăsat să jucăm. În partea a doua ne-a fost greu să ne mai exprimăm, arbitrul a împins mereu jocul spre poarta noastră cu o sumedenie de lovituri libere şi ne-a îngălbenit, şapte jucători de la Jiul fiind avertizaţi”.

Antrenorul Jiului a lăudat şi echipa pe care a învins-o considerând că, în viitor, FC Cisnădie va fi extrem de greu de învins, ea benefiind de jucători foarte experimentaţi, dar care încă nu s-au acomodat: „Aşa cum prevăzusem, cei de la Cisnădie au jucători foarte buni, mulţi dintre ei fiind jucători care au jucat la liga a II-a sau la echipe de top din al treilea eşalon şi consider că am avut şi noroc să jucăm cu ei în prima etapă, când la ei nu s-a realizat omogenizarea şi nu s-au pus la punct cu relaţiile de joc. Cred că foarte puţine echipe vor putea lua puncte de acolo. Stau foarte bine şi la infrastructură, au condiţii de liga a II-a, cu teren de antrenament de iarbă şi un teren de joc foarte, foarte bun”, a spus Trofin despre echipa care ar putea să-i fie principala contracandidată la promovare.

Odată trecut de acest prim examen, Trofin se gândeşte deja la meciul din etapa viitoare, unul cel puţin la fel de greu: „Mă bucur că am trecut cu bine peste acest examen dificil şi sper să facem acelaşi lucru şi etapa următoare, când vom primi vizita unei alte echipe cu pretenţii, FC Caracal. Cu două victorii în aceste meciuri am putea privi mult mai liniştiţi spre celelalte etape şi restul adversarilor”, a încheiat Cătălin Trofin.

FC Cisnădie – Jiul Rovinari 0-1 (0-1)

A marcat: Fotescu (min. 23)

Jiul Rovinari: Nicolae – Traşcă, Cîrciumaru, Amzucu, Daviţoiu – Tudorache, Stanciu (min. 70 R. Rădoi), Popescu, Ecobici (min. 85 Stoian) – Fotescu (min. 75 Văcaru), Şoşoi (min. 70 Lăcătuşu). Antrenor: Cătălin Trofin.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.