RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia a câştigat trofeul la Cupa Clujului

/ 20 august 2011

Handbaliştii de la Energia au încheiat turneul de la Cluj Napoca cu o victorie în faţa gazdelor de la U Transilvania Cluj cu scorul de 33-30 (19-17), victorie care i-a adus şi trofeul pus în joc.

După ce în prima zi a competiţiei dotată cu Cupa Clujului, Energia s-a impus cât se poate de clar în faţa celor de la Dinamo Braşov şi CSM Satu Mare, gorjenii au obţinut un succes suficient de clar şi în dauna echipei care a organizat acest turneu. Debutul meciului a fost singurul moment în care gazdele au condus pe tabelă, Grasu fiind cel care a marcat primul gol al finalei truneului, Energia preluând apoi conducerea fără a o mai ceda, ardelenii reuşind doar să egaleze de cîteva ori pe parcursul primei reprize, una ăe care gorjenii au câştigat-o cu 19-17 şi graţie unei evoluţii de excepţie a lui Rădulescu, foarte bun în acest turneu. Şi începutul reprizei secunde a fost unul echilibrat, în minutul 38 gazdele fiind la doar un gol în spatele Energiei, scor 24-23, dar elevii lui Liviu Andrieş au reuşit ca în 5 minute să se detaşeze, tabela indicând 29-23 în minutul 43, aceasta fiind şi cea mai mare diferenţă înregistrată între cele două echipe în acest meci. Pe fondul schimbărilor efectuate pe final de joc de Liviu Andrieş, gazdele s-au apropiat periculos şi cu un minut înaintea sirenei de final scorul era 32-30 pentru gorjeni cu atac al clujenilor. Rădulescu a fost providenţial cu 40 de secunde înaintea sfârşitului jocului, iar Vali Popescu a închis tabela consfiinţind victoria Energiei cu scorul de 33-30.

Energia Pandurii Târgu Jiu – U Transilvania Cluj 33-30 (19-17)

Sala „Horia Demian” Cluj Napoca

Energia: Rădulescu (18 intervenţii), Motoi, Apolzan (8), Udriştoiu, Mazilu (1), V. Popescu (2), Ilieş (2), Giotoiu (2), Enache, A. Popescu (6), Păiuş (5), Asoltanei (7), Geică. Antrenori: Liviu Andrieş şi Doru Geamănu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.