RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Start în Liga a III-a

/ 18 august 2011

Patru echipe gorjene vor lua startul într-o nouă ediţie a Ligii a III-a, cea de-a cincea echipă ce ar fi avut dreptul de a evolua în acest eşalon, Ralbex Turcineşti, renunţând să participe din motive financiare.

Toate cele patru echipe gorjene vor evolua în seria a IV-a, acolo unde vor întâlni o serie de echipe ce au mai evoluat în această grupă, dar şi altele noi, care vor da un plus de interes luptei la cei doi poli ai clasamentului.

Minerul Mătăsari, Jiul Rovinari, Pandurii II Târgu Jiu şi Minerul Motru sunt echipele gorjene ce vor încerca să-şi atingă obiectivele în acest sezon de liga a III-a, asta deşi la capitolul obiective nu toate conducerile cluburilor au stabilit ceva clar. Jiul Rovinari este singura echipă gorjeană care a anunţat în mod oficial că-şi doreşte atingerea unui alt nivel, Minerul Mătăsari visează şi ea la acelaşi lucru, însă fără a declara acest lucru. În schimb, la Pandurii II s-a schimbat politica şi echipa secundă a Pandurilor se vrea acum doar o rampă de lansare a jucătorilor tineri, iar Minerul Motru se gândeşte încă la formarea unei echipe puternice.

În prima etapă, care va avea loc vineri, o singură echipă gorjeană va evolua pe propriul teren, Minerul Jilţ Mătăsari urmând a primi vizita celor de la Gaz Metan II Mediaş. Jiul Rovinari va avea un debut de foc urmând a juca în deplasare în compania celor de la FC Cisnădie, echipă ce are şi ea ca obiectiv promovarea în acest sezon. Tot în deplasare va începe campionatul şi echipa a doua a Pandurilor, care va juca la FCM Târgovişte, dar şi Minerul Motru, care va evolua pe terenul celor de la Atletic Bradu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.