RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş, liniştit de Condescu şi Vranjes

/ 18 august 2011

Speriat de faptul că l-ar putea pierde şi pe Stojan Vranjes, antrenorul Petre Grigoraş a ţinut să aibă o întâlnire cu preşedintele Marin Condescu în care situaţia mijlocaşului bosniac să fie principalul subiect de discuţie.

Grigoraş spune că situaţia a fost lămurită, cel puţin până în iarnă, chiar şi jucătorul spunând că nu există probleme în contractul său şi că-şi doreşte să joace în continuare la Pandurii: „Am avut într-adevăr şi o discuţie cu domnul preşedinte Condescu înainte de şedinţa cu jucătorii. Era necesar pentru că trebuia lămurită situaţia lui Vranjes, iar eu nu îmi puteam continua activitatea normală la echipă în această stare de incertitudine. Acum pot să zic că m-am mai liniştit puţin deoarece am primit asigurări că Stojan nu va pleca sigur până în iarnă de la Pandurii. Şi ca să nu mai fie nici un fel de problemă, jucătorul a semnat un act prin care spune că nu are nici un fel de problemă cu contractul său la Pandurii”, a declarat tehnicianul echipei gorjene. Acesta a menţionat că Vranjes ar putea totuşi pleca, dar din iarnă şi pe bani, în niciun caz liber de contract: “Dacă va fi să plece în iarnă, o va face numai cu acordul său personal şi al clubului. Cine va dori să îl transfere va trebui să plătească o anumită sumă de bani, altfel nu. Deci voi putea conta în continuare pe serviciile lui Vranjes, mai ales că este vorba despre un jucător important al echipei, poate indispensabil pentru mine”.

Tot Grigoraş a lăsat să se înţeleagă că, dacă nu va fi aşa cum s-a stabilit, lucrurile ar putea să ia o altă turnură: „Nici nu vreau să mă gândesc ce va fi dacă se va dovedi contrariul în cazul Vranjes. Prefer să nu iau în calcul asta. Voi reacţiona atunci… Acum nu vreau decât să se liniştească apele la echipă şi să încercăm să dregem busoiocul”, a încheiat antrenorul Pandurilor.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.