RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II şi Minerul Mătăsari, la doi paşi de 16-imile Cupei României

/ 17 august 2011

Două echipe gorjene ar putea fi prezente alături de Pandurii pe tabloul 16-imilor Cupei României la fotbal, ediţia 2011-2012. Este vorba de Pandurii II Târgu Jiu şi Minerul Jilţ Mătăsari, care au reuşit să tracă şi de turul al treilea al acestei competiţii, însă pentru a ajunge în 16-imi mai trebuie să treacă de doi adversari.

Pandurii II Târgu Jiu a trecut în turul al treilea de CFR Simeria cu scorul de 1-0, singurul gol marcat de „pandurii mici” fiind înscris de Ionuţ Rada, unul dintre cei cinci jucători din lotul primei echipe detaşaţi de Grigoraş la echipa a doua pentru acest meci alături de portarul Horvat şi jucătorii de câmp Tătaru, Avramescu şi Grigoraş junior.

Cea de-a doua echipă gorjeană care a trecut de această etapă a Cupei României este Minerul Mătăsari, care a trecut pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Prometeu Craiova. Stamină a deschis scorul pentru oaspeţi, dar mătăsărenii au revenit şi au înscris golurile victoriei prin Roman şi Nicolovici. „Mai avem doi două meciuri până să ajungem să jucăm cu o echipă din Liga I, aşa cum ne dorim, dar va fi destul de greu. Din câte am înţeles vom juca cu Gaz Metan Severin în urma împerecherilor pe criterii zonale ce sunt făcute la federaţie”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro , Adelin Şolea, directorul sportiv al celor de la Minerul Mătăsari.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    ar fi frumos sa treaca.! sa vezi un pandurii 2 vs dinamo :)) ! sau minerul matasari vs rapid sau steaua ! :)) cred ca ar fi stadionul plin

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.