RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia va participa la un turneu de handbal la Cluj

/ 17 august 2011

Handbaliştii Energiei se pregătesc pentru noul sezon jucând în multe turnee în presezon. Trupa lui Liviu Andrieş a disputat deja două turnee şi va mai lua parte la încă trei până la debutul noii ediţii de campionat.

Tehnicianul echipei gorjene apreciază drept foarte bune examenele de care elevii săi au avut parte până acum în partidele amicale disputate: „Am întâlnit două echipe bune, Reşiţa şi Turda, iar îmbucurător este faptul că din punct de vedere fizic stăm bine. Şi în apărare suntem tari. Mai avem de lucru la atac, dar mai sunt trei săptămâni până la debutul campionatului şi mai avem timp”, a declarat Liviu Andrieş. Acesta apreciază că echipei sale îi prind foarte bine aceste meciuri de verificare: „Intrăm în perioada pre-competiţională în care facem mult meciuri, iar asta e bine pentru că putem să ne dăm seama unde suntem”.

La sfârşitul acestei săptămâni, Energia va juca în turneul organizat de Universitatea Cluj: „Este un turneu bun de pregătite, jucăm cu Dinamo Braşov, Satu Mare şi U Cluj. Jucăm cu trei echipe care sper să fie sub noi în clasament, aşa că sunt meciuri de pregătire foarte bune”, a mai declarat Andrieş.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.