RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Claudiu Voiculeţ: „Pandurii nu e o echipă fără putere, dar a fost şi căldura mare”

/ 17 august 2011

Claudiu Voiculeţ crede că meciul cu CFR Cluj va avea alte coordonate decât cel pierdut de Pandurii în Groapă în faţa celor de la Dinamo, mijlocaşul gorjenilor spunând că la Târgu Jiu şi aerul va fi de partea echipei sale.

Absent în primele două runde, Claudiu Voiculeţ a declarat că una dintre cauzele înfrângerii cu Dinamo, poate fi şi căldura ce i-a sufocat pe gorjeni după o primă repriză în care presingul le-a funcţionat excelent: „Cred că puteam câştiga meciul cu Dinamo, mai ales după cum a jucat în prima repriză. Din păcate după pauză nu am mai avut aceiaşi vlagă să facem presing şi să atacăm. Pandurii nu e o echipă fără putere, dar a fost şi căldura mare şi poate ne-a afectat. Să sperăm că o să fie altceva la meciul cu CFR. La 20:30 este altceva să joci, s-a văzut şi la meciul Braşov cu Sportul care a fost în nocturnă că s-a jucat alt fotbal. Acum a fost prea cald, mai ales că s-a jucat în Bucureşti unde nu e aer curat”, a căutat Voiculeţ să găsească scuze pentru înfrânegerea gorjenilor. Voiculeţ mai spune că Pandurii a fost dezavantajată şi de arbitrii, gorjenii fiind sancţionaţi cu două penaltiuri gratuit acordate: „S-au dat două penaltiuri, dar eu zic că nu a fost nici unul, plus că a fost unul care nu s-a dat pentru noi. Dar acum nu mai contează…”, a mai spus „giuvaierul” echipei gorjene.

După înfrângerea cu Dinamo, Voiculeţ nici nu concepe ca Pandurii să piardă şi în faţa ardelenilor de la CFR Cluj: „Urmează acum un joc cu CFR care are o echipă foarte bună. Faptul că jucăm acasă ne obligă să nu pierdem. Şi noi ne gândim să nu pierdem acest meci, ba chiar să câştigăm, dar vedem ce va fi luni”, a încheiat playmaker-ul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • spaga spune:

    ba lasa vrajelile.! sti ce consecinte are munca de fotbalist.! caldura.frig.ploaie trebuie sa joki si sa dai tot ce ai mai bun si sa scoateti viktoria.!
    Ce daca sunteti echipa mica nu puteti scoate rezultate mari ?.. daca ai mentalitatea asta k a fost caldura si deasta ati luat bataie. inseamna k nu ai valoare de performanta..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.