RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Grigoraş: „Mi-aş dori 3-4 jucători ca Pintilii”

/ 11 august 2011

Mijlocaşul la închidere Mihai Pintilii nu se află încă la parametrii maximi, fapt care s-a văzut în primele etape, când Grigoraş a fost nevoit să-l schimbe în repriza a doua a întâlnirilor cu Ceahlăul şi FC Braşov, dar tehnicianul Pandurilor ştie că are în subordine un jucător de calitate.

Grigoraş spune despre Pintilii că este timpul de jucător care nu se menajează deloc şi pe care l-ar dori clonat în încă 3-4 exemplare la Pandurii: „Pintilii va juca de la etapă la etapă mai mult, poate nici la această etapă, cea cu Dinamo, nu va reuşi să joace 100% 90 de minute pentru că este şi un jucător care depune un efort fantastic atât cât joacă. Aş fi mulţumit să am câţiva jucători de genul acesta, să joace 70-80 de minute la nivelul la care joacă Mihai Pintilii. Mi-aş dori să am măcar 3 sau 4. În câteva etape, Pintilii va putea juca 90 de minute”, a mai spus antrenorul Pandurilor.

Pintilii a adunat cele mai multe minute jucate în tricoul gorjenilor în sezonul trecut, în 30 de meciuri jucate adunând 2537 de minute pe teren, căpitanul Pandurilor trecându-şi în cont şi trei goluri.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.