RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Viera despre Grigoraş: “Pentru mine e ca un tată”

/ 9 august 2011

Ivorianul Ousmane Viera îi răspunde lui Grigoraş cu aceeaşi monedă după ce tehnicianul Pandurilor a declarat că are mare încredere în fundaşul său chiar dacă uneori mai greşeşte şi are starturi de sezon mai greoaie.

Viera spune că se simte foarte bine la Pandurii, iar la asta a contribuit foarte mult şi antrenorul său: “Îl apreciez pe Grigoraş. E foarte apropiat de jucători, vorbeşte mult cu noi. Pentru mine e ca un tată. M-a ajutat mult şi sunt bucuros că lucrez cu el. Dacă am probleme, dacă am nevoie de ceva pot să apelez la el. Asta înseamnă pentru mine tata. Sunt la 9.000 de kilometri de Costa de Fildeş şi am nevoie de ajutor. Mă simt bine cu el, mă simt bine la Pandurii”, a declarat fundaşul central al Pandurilor.

Plecările lui Matei şi Grecu şi despărţirea din iarnă şi de Chiricheş îl fac pe Viera să se gândească şi el la o echipă mai puternică însă ivorianul spune că acum mintea o are doar la Pandurii: “Chiricheş şi Matei au plecat la Steaua, e bine pentru ei. Steaua e echipă mare, pot să joace în Europa League, pot să iasă campioni, să joace la naţionala României. Sunt bucuros pentru ei. Nu ştiu dacă şi când voi pleca şi eu. Am contract cu Pandurii şi dacă o să joc bine o să vină şi ofertele. Nu pot să vorbesc acum de oferte pentru că sunt sub contract cu Pandurii”, a mai declarat Viera.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.