RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Maxim a semnat cu Pandurii

/ 9 august 2011

Alexandru Maxim s-a înţeles cu Pandurii şi a semnat un contract cu echipa gorjeană pentru actualul sezon.

Preşedintele executiv al Pandurilor, Eugen Pârvulescu, a confirmat înţelegerea parafată cu tânărul jucător şi spune că îşi doreşte ca acesta să poată primi cartea verde în timp util pentru meciul cu Dinamo: “Maxim a semnat cu Pandurii un contract pe un an cu opţiune de prelungire pentru încă două sezoane. El vine din postura de jucător liber de contract după ce a fost legitimat până acum la echipa a de tineret a celor de la Espanyol Barcelona. Noi vom face toate demersurile către FRF pentru a obţine cartea verde a jucătorului pentru a putea fi la dispoziţia antrenorului pentru meciul cu Dinamo dacă acesta va considera că are nevoie de Maxim la acest meci”, a declarat Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro.

Maxim este mijlocaş ofensiv, poate evolua în banda stângă, dar şi în centru şi a fost considerat o mare speranţă pentru fotbalul românesc şi chiar pentru iberici, după ce a câştigat cu Espanyol campionatul de tineret, federaţia spaniolă luând în calcul chiar naturalizarea tânărului jucător format de Şcoala de fotbal Ardealul.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.