RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Chibulcutean, dorit de Farul

/ 9 august 2011

Fundaşul Alin Chibulcutean, stâlp al apărării pandure până în urmă cu un an de zile, a intrat în linie moartă odată cu aducerea “lotului Internaţional”, fostul jucător al Gloriei Bistriţa jucând în ultimul sezon la echipa a doua a gorjenilor.

După ce s-a vorbit despre o eventuală revenire a lui Chibulcutean la Gloria Bistriţa, se pare că această pistă a căzut, însă pentru fundaşul central a apărut o ofertă interesantă de la Farul Constanţa: “Avem o ofertă pentru Chibulcutean de la Farul, echipă la care ar putea ajunge şi Bucur, jucător de care mai este interesată şi o altă echipă din Liga a II-a, Unirea Alba Iulia”, a declarat Eugen Pârvulescu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a mai spus că s-a ajuns la un acord cu Gloria Bistriţa în ceea ce priveşte împrumutul pentru un an de zile al lui Albert Voinea: “Ne-am înţeles cu cei de la Gloria şi ne bucurăm că Albert Voinea a acceptat să plece şi să joace la Bistriţa. Va beneficia acolo nu doar de cele mai bune condiţii, ci şi de oportunitatea de a juca meci de meci şi de a creşte în valoare. Noi îl aşteptăm să revină la Pandurii după acest împrumut pentru că ne punem mari speranţe în acest tânăr jucător”, a mai spus Pârvulescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.